Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Αβγά βραστά με λουκάνικα σε πικάντικη σάλτσα ντομάτας

Αβγά βραστά με λουκάνικα σε πικάντικη σάλτσα ντομάτας
Πολύ εύκολη

Mια ενδιαφέρουσα πρόταση για τα σφιχτά αβγά που βαρεθήκατε να τα τρώτε σκέτα! Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για έναν υπέροχο, μερακλίδικο μεζέ που θα σας κάνει την καλύτερη παρέα με το κρασάκι σας!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:25
    Δυσκολία: Πολύ εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Ζεσταίνουμε σ’ ένα τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το λουκάνικο για 1 λεπτό.
    2. Προσθέτουμε την πιπεριά, τη ντομάτα, τη ρίγανη και αλατοπίπερο.
    3. Μαγειρεύουμε για 5-6 λεπτά μέχρι να πάρει μερικές βράσεις η σάλτσα και να "δέσει".
    4. Κόβουμε τα αβγά στα τέσσερα και τα βουτάμε προσεκτικά στη σάλτσα, ενώ βράζει σε χαμηλή φωτιά.
    5. Αφήνουμε άλλα 5 λεπτά, χωρίς να ανακατεύουμε έντονα και διαλυθούν τα αβγά.
    6. Σερβίρουμε με μπόλικο μαϊντανό.

    Διάρκεια: 25 λεπτά

    Συστατικά:
    • 4 αβγά βρασμένα σφιχτά
    • 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
    • 1 λουκάνικο χωριάτικο με πιπεριά κομμένο σε ροδέλες
    • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
    • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
    • 5-6 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες, ανακατεμένες με 1 πρέζα ζάχαρη και 1 κουτ. γλ. ταμπάσκο
    • Ρίγανη
    • Αλάτι, πιπέρι
    Τρόπος μαγειρέματος: Κατσαρόλα
    Μερίδες: 4 άτομα
    Πρόταση για Ποτό:

    Μια παγωμένη ρετσίνα είναι η πρόταση μας για το συγκεκριμένο έδεσμα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
0  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση