Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Σπιτική σάλτσα ντομάτας σε βάζο

Ευωδιές από τις ντομάτες και τους βασιλικούς που σιγοβράζουν κατακλύζουν τα ρουθούνια και το σπίτι, ενώ τα βαζάκια μας περιμένουν να γεμίσουν με τις σάλτσες του χειμώνα!

της Βίκυς Χριστοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...

Vegan pesto

Οι Ρωμαίοι συνήθιζαν να λιώνουν σκόρδο και να το ανακατεύουν με διάφορα μυρωδικά εποχής και τυρί. Οι σύγχρονοι Ιταλοί μας έδωσαν την pesto με βασιλικό. Εμείς την προτείνουμε χωρίς τυρί, για τους φίλους μας τους vegan, αλλά και για όσους προτιμούν κάτι πιο ελαφρύ, νηστεύουν, έχουν δυσανεξία στη λακτόζη ή απλά θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό!

της Βίκυς Χριστοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...

Πίτσα χωρίς γλουτένη!

Για στιγμές, συνήθως αργά το απόγευμα, που αναρωτιόμαστε για το τι θα μπορούσαμε να απολαύσουμε με συντροφιά λίγων ή περισσότερων φίλων στη συνέχεια της βραδιάς, είναι πολύ χρήσιμη αυτή η καταπληκτική συνταγή πίτσας! Είναι ιδιαίτερη, νόστιμη και έχει το υγιεινό ύφος που θέλουμε να έχουμε απέναντι στη διατροφή μας. Ακόμα κι αν την φτιάξουμε μόνοι, την επόμενη ημέρα, όπως κάθε πίτσα, είναι απίθανη!

της Βίκυς Χριστοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...

Μινεστρόνε

Η διάσημη ιταλική σούπα μινεστρόνε, προέρχεται από τη λέξη minestra που σημαίνει σούπα. Τη συναντά κανείς σε όλη τη χώρα σε διάφορες παραλλαγές, όπως "αλα Μιλανέζε", "αλα Τζενοβέζε", "αλα Πιεμοντέζε" κλπ και αποτελεί την ιδανική λύση για ορεκτικό, ιδίως όταν ακολουθεί κυρίως πιάτο ζυμαρικών. Παρ' όλα αυτά, πολλοί την επιλέγουν ως κυρίως πιάτο και, επειδή είναι ελαφριά, είναι το τέλειο βραδυνό!

της Βίκυς Χριστοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS