Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Ντομάτες γεμιστές με μπακαλιάρο

Ντομάτες γεμιστές με μπακαλιάρο
Μέτρια

Ένα πρωτότυπο και ελαφρύ πιάτο, μέτριας δυσκολίας, με ψάρι και λαχανικά. Ιδανικό για την ημέρα του Ευαγγελισμού αν δεν νηστεύετε.

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:45
    Δυσκολία: Μέτρια
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Αδειάζουμε τις ντομάτες και σωτάρουμε τη σάρκα τους στο ελαιόλαδο για 10 λεπτά, μαζί με το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Προσθέτουμε την ψίχα από τον μπακαλιάρο και συνεχίζουμε για άλλα 10 λεπτά.
    2. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος το ψωμί και τους κρόκους του αυγού.
    3. Γεμίζουμε τις ντομάτες και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 200° C για 30 λεπτά.
    4. Σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

    Διάρκεια: 12 ώρες για το ξαλμύρισμα και 30 λεπτά στο φούρνο

    Συστατικά:
    • 1 φιλέτο μπακαλιάρου 800 γραμμάρια
    • 6 ντομάτες για γέμισμα
    • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    • 1 φλυτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
    • ψίχα από 3 φέτες ψωμί μουλιασμένο
    • 2 κρόκους αυγού
    • 3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
    Τρόπος μαγειρέματος: Φούρνος
    Μερίδες: 6
    Πρόταση για Ποτό:

    Ένα λευκό ασύρτικο ή ροδίτης αρμόζει στο πολυδιάστατο γευστικά πιάτο.

    Διατροφική Αξία:
    Ανά μερίδα  
    Θερμίδες 225 cal
    Υδατάνθρακες 17 g
    Λιπαρά 5 g
    Πρωτεΐνη 29 g
    Νάτριο 184 mg
    Σάκχαρα 5 g
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
0  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση