Αποδομημένα ντολμαδάκια γιαλαντζί
- Κατηγορία Ρύζι
Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να φτιάξουμε ένα από τα διασημότερα ελληνικά πιάτα, χωρίς να χάσουμε τίποτα από την εξαίσια γεύση του!
Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να φτιάξουμε ένα από τα διασημότερα ελληνικά πιάτα, χωρίς να χάσουμε τίποτα από την εξαίσια γεύση του!
Πώς θα μας φαινόταν αν μας έλεγαν ότι μπορούμε να φτιάξουμε ένα ψωμί που δεν έχει αλεύρι ή μαγιά και δεν χρειάζεται ζύμωμα; Ότι σε περίπτωση που δεν έχουμε φουντούκια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αμύγδαλα; Ότι αν δεν μας αρέσει η βρώμη, μπορούμε να βάλουμε φαγόπυρο ή ντίνκελ; Μας τελείωσε το σιρόπι σφενδάμου; Βάζουμε μέλι ή αγαύη! Αυτό το ψωμί, μάλλον θα μας αλλάξει τη ζωή!
Ο διάσημος ωμοφάγος σεφ Russel James δημιούργησε για όλους εμάς υπέροχες σοκολατένιες καρδιές για να κάνουν την κάθε μας μέρα ξεχωριστή. Για ωμοφάγους και όχι μόνο!
Τα μανιτάρια ή αμανίτες όπως τα λένε οι Κρητικοί, είναι ίσως το δημοφιλέστερο έδεσμα τα τελευταία χρόνια στο μεσογειακό τραπέζι. Ψητά, παναρισμένα στο τηγάνι, στο κυρίως πιάτο ή σούπα, ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και διεγείρουν τους γευστικούς μας κάλυκες.
της Βίκυς Χριστοπούλου