Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Μινεστρόνε

Η διάσημη ιταλική σούπα μινεστρόνε, προέρχεται από τη λέξη minestra που σημαίνει σούπα. Τη συναντά κανείς σε όλη τη χώρα σε διάφορες παραλλαγές, όπως "αλα Μιλανέζε", "αλα Τζενοβέζε", "αλα Πιεμοντέζε" κλπ και αποτελεί την ιδανική λύση για ορεκτικό, ιδίως όταν ακολουθεί κυρίως πιάτο ζυμαρικών. Παρ' όλα αυτά, πολλοί την επιλέγουν ως κυρίως πιάτο και, επειδή είναι ελαφριά, είναι το τέλειο βραδυνό!

της Βίκυς Χριστοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...

Ωμοφαγικό παγωτό φράουλα

Αν έχουμε φράουλες και θέλουμε να φτιάξουμε ένα παγωτό υγιεινό και άπαχο, δηλαδή, χωρίς γάλα, αβγά, κρέμα γάλακτος και ζάχαρη, τότε μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτή την υπέροχη συνταγή της Αλεξάνδρας Σαρηγιάννη από το chocamole, με εγγυημένα αποτελέσματα!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS