Λαχανικά φούρνου με σως από κάσιους
- Κατηγορία Λαχανικά
Ένας ωραίος τρόπος για να αξιοποιήσουμε τα πράσα και το κουνουπίδι μας, δημιουργώντας ένα υγιεινό και πολύ ελαφρύ "σουφλέ", με την κρέμα από κάσιους να του δίνει ιδιαίτερα νόστιμη γεύση!
Ένας ωραίος τρόπος για να αξιοποιήσουμε τα πράσα και το κουνουπίδι μας, δημιουργώντας ένα υγιεινό και πολύ ελαφρύ "σουφλέ", με την κρέμα από κάσιους να του δίνει ιδιαίτερα νόστιμη γεύση!
Αγαπάμε το φακόρυζο για τη νοστιμιά του αλλά και για τα πολύτιμα στοιχεία που δίνει στον οργανισμό μας ο συνδυασμός των υλικών του. Σε αυτή του την εκδοχή, το στολίσαμε με μπρόκολο, λαχανάκια Βρυξελλών και μια απλή βινεγκρέτ, προσδίδοντάς του επιπλέον άρωμα και νοστιμιά!
Της Χριστίνας Κούλη
Συνδυάζοντας τη σάλτσα barbeque με το κουνουπίδι, πετυχαίνουμε πολλά χαμόγελα και υποσχέσεις για πολλές επισκέψεις στο πιάτο μας!
από τη Βίκυ Χριστοπούλου
(Scroll down for recipe in English)
Η αγάπη μας για τα όσπρια είναι δεδομένη. Εκτός από απολύτως απαραίτητα για τον οργανισμό, έχουν υπέροχη γεύση και οι συνδυασμοί τους με άλλες τροφές και ο τρόπος μαγειρέματός τους, το μόνο που απαιτούν είναι φαντασία και αγαπησιάρικη διάθεση! Η ρεβιθάδα μας, ξεκίνησε σαν έμπνευση από κάποια καταπληκτικά Σαμιώτικα ρεβίθια που μας μαγείρεψε η φίλη μας η Μαρία, βασισμένη σε μια συνταγή της μαμάς της και κατέληξε στην Αθηναϊκή της εκδοχή, με μικρές δικές μας προσθήκες. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, συνδυάζοντας την παραδοσιακή γεύση, με τις funky παραλλαγές της σύγχρονης πόλης! Τη συνιστούμε ανεπιφύλακτα!