Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Γεμιστές πιπεριές Φλωρίνης

Τα λαχανικά, είναι ιδανικά υλικά για γευστικά παιχνίδια! Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουμε καλή διάθεση και τη χαρά να προσφέρουμε αγάπη μέσω της τροφής στους άλλους. Αν έχουμε τα προηγούμενα, η φαντασία ακολουθεί και οδηγεί σίγουρα σε ωραία αποτελέσματα! Παιχνίδια λοιπόν, με πιπεριές, μανιτάρια, κολοκύθι και καρότο - κι επειδή οι πατατούλες έχουν ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις μας, ήταν αδύνατον να τις αγνοήσουμε!

Διαβάστε περισσότερα...

Γεμιστά με φακόρυζο και λαχανικά!

Ένα από τα κλασσικά φαγητά του Καλοκαιριού, είναι τα αγαπημένα μας γεμιστά. Σε αυτή τους την παραλλαγή όμως, αποφασίσαμε να βάλουμε στη γευστική συζήτηση του πιάτου μας, νέους ομιλητές: Την πιπεριά Φλωρίνης και τις φακές! Η συζήτηση απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προέκυψε ένα πιάτο εξαιρετικό, υγιεινό και πάρα πολύ ελαφρύ!

Διαβάστε περισσότερα...

Μαριναρισμένα πλευρώτους με πατάτες φούρνου

Μπορούμε να βρούμε πολλές συνταγές με μανιτάρια και να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες αυτοσχεδιάζοντας. Στη συγκεκριμένη, δώσαμε βαρύτητα στο μαρινάρισμά τους, δημιουργώντας ένα πιάτο με έντονα γευστικά χαρακτηριστικά και τα συνδυάσαμε με πατάτες φούρνου. Ακόμα καλύτερα, αν έχουμε κέφια, τους ταιριάζουν και οι βραστοτηγανητές πατάτες!

Διαβάστε περισσότερα...

Focaccia με δενδρολίβανο και λεμονοπίπερο - Focaccia with rosemary and lemon pepper

Ένα αμιγώς Ιταλικό ψωμί που έχουμε αγαπήσει πολύ και είναι ότι πρέπει για σαντουιτσάκια γεμισμένα με νοστιμιές που αγαπάμε, για συνοδευτικό στο φαγητό μας ή για να φτιάξουμε μπρουσκέτες!

*Focaccia: Παραδοσιακό ιταλικό ψωμί, παρόμοιο σε υφή με ζύμη πίτσας. Είναι πολύ δημοφιλές στην Ιταλία και συνήθως αρωματίζεται με καρυκεύματα και βότανα. Το Focaccia al Rosmarino (focaccia με δενδρολίβανο), μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ορεκτικό, σνακ, βάση πίτσας ή και για σάντουιτς.

από τη Βίκυ Χριστοπούλου

(Scroll down for recipe in English)

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS