Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Βίκυ Χριστοπούλου

Βίκυ Χριστοπούλου

Γεννήθηκα στο Σικάγο, βόρεια, μαζί με τους γκάνγκστερ. Η μοίρα με έφερε στην Ελλάδα και έκτοτε δηλώνω Καλαματιανή αν και τα τελευταία χρόνια η Νέα Σμύρνη είναι το σπίτι μου.

Δουλειές έχω κάνει και κάνω πολλές, καμιά όμως δεν με γεμίζει και έτσι κατέληξα να διοχετεύω το πάθος μου στη μαγειρική. Χορτοφάγος γαρ, λατρεύω ότι είναι πράσινο, φρέσκο και μοσχομυριστό, σαν το δυόσμο για παράδειγμα. Δηλώνω πλήρη υποταγή μπροστά στα lime , τις σοκολάτες, τα αβοκάντο και τα μπαχαρικά. Αχ, αυτά τα μπαχαρικά...εφευρίσκω συνταγές μόνο και μόνο για να τα ελευθερώνω από τα βαζάκια τους.

Επιπλέον άχρηστες προσωπικές πληροφορίες: αστρολόγος, crazy cat lady, βιβλιοφάγος, μεταφράστρια, κηροπλάστης, γκατζετάκιας (κυρίως όσον αφορά την κουζίνα), ακούραστη πλεκτομηχανή, pluviophile, αθεράπευτη περίπτωση OCD, γιογκίνι, λάτρης του καλομαγειρεμένου φαγητού. Το τελευταίο, αδιαπραγμάτευτο.

URL Ιστότοπου: http://funkyveglife.wordpress.com/

Μινεστρόνε

Η διάσημη ιταλική σούπα μινεστρόνε, προέρχεται από τη λέξη minestra που σημαίνει σούπα. Τη συναντά κανείς σε όλη τη χώρα σε διάφορες παραλλαγές, όπως "αλα Μιλανέζε", "αλα Τζενοβέζε", "αλα Πιεμοντέζε" κλπ και αποτελεί την ιδανική λύση για ορεκτικό, ιδίως όταν ακολουθεί κυρίως πιάτο ζυμαρικών. Παρ' όλα αυτά, πολλοί την επιλέγουν ως κυρίως πιάτο και, επειδή είναι ελαφριά, είναι το τέλειο βραδυνό!

της Βίκυς Χριστοπούλου

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS