Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μανιτάρια με πατάτες και κάρυ

Ένα χορτοφαγικό πιάτο εύκολο, γρήγορο και πολύ οικονομικό! Αν αναζητάμε ένα συνοδευτικό του, ταιριάζει ιδιαίτερα πάνω σε ρύζι basmati.

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:40
    Δυσκολία: Μέτρια
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σ' ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πατάτα.
    2. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 7' σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να αρχίσουν οι πατάτες να μαλακώνουν.
    3. Ρίχνουμε στο τηγάνι τη μελιτζάνα και τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για άλλα 8'.
    4. Προσθέτουμε το κάρυ, το ζωμό και το γάλα καρύδας και μαγειρεύουμε για άλλα 15'.
    5. Πασπαλίζουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε.
    Συστατικά:
    • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
    • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    • 1 μεγάλη πατάτα, κομμένη σε κύβους
    • 1 μελιτζάνα, κομμένη σε κύβους
    • 250 γρ. φρέσκα μικρά μανιτάρια
    • 2 κ.σ. κάρυ
    • 150 ml ζωμό λαχανικών
    • 400 ml γάλα καρύδας
    • Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα
    Τρόπος μαγειρέματος: Τηγάνι
    Μερίδες: 4
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
21  ψήφοι
©Lovecooking.gr