Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Χάμπουργκερ από μαυρομάτικα φασόλια

Αν μας αρέσουν τα χάμπουργκερ, αλλά θέλουμε να αποφύγουμε το κρέας, μπορούμε να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε το μπιφτέκι τους με μαυρομάτικα φασόλια! Γίνονται το ίδιο νόστιμα και πολλαπλάσιες φορές πιο υγιεινά!

Διαβάστε περισσότερα...

Για τα όσπρια

Πώς να επιλέξετε όσπρια
Yπάρχει ειδική νομοθεσία που απαγορεύει την πώληση οσπρίων χωρίς την αναφορά του τόπου προέλευσης. Έτσι πρέπει να ζητάτε πάντα όσπρια που γράφουν τον τόπο παραγωγής και όχι "αδέσποτα". Ειδικά για τα φασόλια να αποφεύγετε την αγορά των κιτρινισμένων, γιατί αποτελεί σημάδι ότι είναι παλιάς σοδειάς και θα έχετε πρόβλημα στο βράσιμό τους.

Μικρά μυστικά για τα ρεβύθια
Πριν το μαγείρεμα πρέπει να μουσκεύονται για περίπου 12 ώρες χωρίς να αλλάζουμε το νερό. Τα ρεβύθια περιέχουν πολλές διαλυτικές φυτικές ίνες που είναι απαραίτητες από τον οργανισμό.
Ένα φλιτζάνι ρεβύθια ισούται με δύο μαγειρεμένα.
Η προσθήκη σόδας καταστρέφει την Β1 που έχουν.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS