Γλυκόξινο κεμπάπ σόγιας
- Κατηγορία Λαχανικά
Ένα κεμπάπ σόγιας, με τα γλυκόξινα αρώματά του να σε προτρέπουν να το ερωτευτείς! Το συνδυάσαμε με καστανό ρύζι και ψητά μανιτάρια - και ήταν επιτυχέστατη επιλογή!
Ένα κεμπάπ σόγιας, με τα γλυκόξινα αρώματά του να σε προτρέπουν να το ερωτευτείς! Το συνδυάσαμε με καστανό ρύζι και ψητά μανιτάρια - και ήταν επιτυχέστατη επιλογή!
Μας γλυκαίνουν και μας μαλακώνουν το λαιμό - και πάνω απ' όλα είναι σπιτικές!
Μια ωραία πιτούλα κατάλληλη για σαρακοστή και όχι μόνο! Υπέροχη!!!
Ιδανικό γλυκό ο μπακλαβάς για τα Χριστούγεννα, αλλά εμείς προτιμούμε την ωμή εκδοχή χωρίς ζάχαρη, αλεύρι και βούτυρο. Το αποτέλεσμα είναι τραγανό, γλυκό και μυρωδάτο. Για να φτιάξετε το φύλλο θα χρειαστείτε αφυγραντή, αλλά εάν δεν διαθέτετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το φούρνο σας. Τον βάζετε στον αέρα στους 50 βαθμούς και αφήνετε την πόρτα λιγάκι ανοιχτή. Σε αυτή την περίπτωση απλώνετε το φύλλο σε λαδόκολλα ή χαρτί ψησίματος για να μπορείτε να το ξεκολλήσετε εύκολα.