Lovecooking.gr

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Μπισκοτάκια Αγάπης»

Αυτά τα Χριστούγεννα τα «Μπισκοτάκια Αγάπης» της εταιρείας Παπαδοπούλου μαζί με τον Οργανισμό Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μοιράζουν χαμόγελα στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η εταιρεία Παπαδοπούλου στα πλαίσια του προγράμματος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ετοίμασε για τα φετινά Χριστούγεννα την πιο γλυκιά συνταγή με σκοπό να στηρίξει τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, δημιούργησε τα «Μπισκοτάκια Αγάπης», σε σχήμα αστεριού και, σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό Οργανισμό Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και τον πρεσβευτή του Στέλιο Παρλιάρο, συμβάλλει στην πραγματοποίηση των επιθυμιών παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.
Τα «Μπισκοτάκια Αγάπης» θα κυκλοφορούν σε δύο ξεχωριστές γεύσεις: α) σοκολάτα και μαύρη ζάχαρη και
β) μέλι, κανέλα και μαύρη ζάχαρη και θα διανέμονται πανελλαδικά στα Super Market, από τα τέλη Νοεμβρίου
σε προσιτή τιμή (0,50€ προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης ανά συσκευασία), ενώ οι επισκέπτες του e-FOOD.gr (σε επιλεγμένα καταστήματα) θα μπορούν να τα προσθέτουν σε κάθε τους online παραγγελία.

Tα κέρδη που θα προκύψουν από την ενέργεια αυτή θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό Οργανισμό
(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
, συμβάλλοντας έτσι στην εκπλήρωση περισσότερων παιδικών ευχών.

«Κάθε αστέρι συμβολίζει μια ευχή και κάθε "Μπισκοτάκι Αγάπης"
μας φέρνει
πιο κοντά στην πραγματοποίησή της»

«H εταιρεία μας, εδώ και 92 χρόνια, συμμετέχει και προσφέρει καθημερινά στο κοινωνικό σύνολο με κάθε τρόπο και κάθε ευκαιρία, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά, την πλέον ευαίσθητη κοινωνική ομάδα. Φέτος ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το φιλανθρωπικό Οργανισμό (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδoς), ώστε να κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα πιο μαγικά και γλυκά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, να στηρίξει κι αυτή μας την πρωτοβουλία, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην εκπλήρωση όσο το δυνατόν περισσότερων παιδικών ευχών. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια με ένα σημαντικό πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», δήλωσε ο Ευάγγελος Αργυρόπουλος-Παπαδόπουλος, Υπεύθυνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε..

Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ενέργεια E.K.E της εταιρείας Παπαδοπούλου θα βρείτε στο: mpiskotakiagapis.gr

Λίγα λόγια για την Ε. Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε

Η Ε. Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 92 χρόνια ηγείται της ελληνικής αγοράς των μπισκότων με μεγάλη γκάμα προϊόντων και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες όπως: Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers, κατέχει ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως Krispies και Χωριάτικες φρυγανιές , τις μπάρες Δημητριακών, Digestive Bars, ενώ το 2013 εισήλθε στον χώρο του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες, Γευση2 και Χωριανό. Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις. Η εταιρεία εξέδωσε το 2013 τον πρώτο απολογισμό εταιρικής υπευθυνότητας. Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Λίγα λόγια για το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

*Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), είναι μια Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, με αποκλειστική ασχολία την εκπλήρωση των πιο βαθιών επιθυμιών παιδιών (3 έως 18 ετών) που πάσχουν από σοβαρές αρρώστιες, απειλητικές για τη ζωή τους. Μέσα από τη διαδικασία της ευχής, δημιουργεί αλησμόνητες εμπειρίες για τα παιδιά αυτά και τις οικογένειές τους, με ένα σκοπό: να γεμίσουν δύναμη, να πιστέψουν στη ζωή και να την ξανακερδίσουν! Τo Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος δραστηριοποιείται στον τομέα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο), με έδρα την Γλυφάδα Αττικής, γραφείο στη Θεσσαλονίκη και ένα ευρύ δίκτυο εθελοντών που καλύπτει όλη την ελληνική επικράτεια. Μέχρι σήμερα, με την υποστήριξη των 600 εθελοντών του έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1.250 παιδικές ευχές.

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή