Πουρές γλυκοπατάτας με σελινόριζα
Τι γίνεται όταν παντρέψουμε τη γλυκοπατάτα με τη σελινόριζα; Έχουμε ένα πουρέ όπως κανέναν άλλο!
Εκτέλεση - Directions
- Βάζουμε τις γλυκοπατάτες και τη σελινόριζα στον ατμομάγειρα για περίπου 30'. Εναλλακτικά μπορούμε και να τα βράσουμε.
- Πολτοποιούμε τα λαχανικά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε τον πουρέ μας κατά προτίμηση ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.
- 1 κιλό γλυκοπατάτες
- 350 γρ. σελινόριζα
- λίγο ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. κουρκουμά
- 100 ml φυτική κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- λευκό πιπέρι
Διάρκεια:
00:40
Δυσκολία:
Πολύ εύκολη
Περιγραφή Συνταγής:
Συστατικά:
Τρόπος μαγειρέματος:
Κατσαρόλα
Κατηγορία
Λαχανικά
Ετικέτες
- πολύ εύκολη
- λαχανικά
- πουρές
- γλυκοπατάτα
- σελινόριζα
- ελαιόλαδο
- κουρκουμάς
- φυτική κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- λευκό πιπέρι
- συνοδευτικό
- χειμώνας
- Ελλάδα
- vegetarian
- vegan
- χορτοφαγία
- νηστεία
- νηστίσιμο
- σαρακοστή
- glutenfree
- gluten free
- χωρίς γλουτένη
- χωρίς λακτόζη
- κυριακάτικο τραπέζι
- Βίκυ Χριστοπούλου
- εύκολα και γρήγορα
- εύκολη
- ορεκτικά
- ορεκτικά μεζέδες
- κατσαρόλα
- ατμομάγειρας
- μπλέντερ