>
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfcosmonut/stylesheet.css
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfpapernote/stylesheet.css
JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

 

Σπανάκι με ρεβίθια και σταφίδες

Όσπρια και λαχανικά, που μετατρέπουν μια σαλάτα σε ένα πλήρες γεύμα!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 01:15
    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Βράζουμε τα ρεβίθια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους (τα έχουμε μουλιάσει σε νερό από την προηγουμένη, για τουλάχιστον 12 ώρες).
    2. Πλένουμε καλά το σπανάκι και αφαιρούμε τα σκληρά μέρη.
    3. Στρώνουμε τα φύλλα σε μια πιατέλα και τοποθετούμε τα καρότα, το αγγουράκι, τη ντομάτα, τα ρεβίθια και τις σταφίδες.
    4. Σ' ένα ποτήρι χτυπάμε τα υλικά για την σάλτσα ώστε να ομογενοποιηθούν.
    5. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας και σερβίρουμε.
    Συστατικά:
    • 300 γρ. σπανάκι
    • 2 καρότα, τριμμένα
    • 1 μικρό αγγουράκι, ψιλοκομμένο
    • 1 ντομάτα, κομμένη σε κυβάκια
    • 1 φλ. βρασμένα ρεβίθια
    • 2 κ.σ. σταφίδες μαύρες

    Για τη σάλτσα

    • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
    • 1 κ.σ. λεμόνι
    • 1 κ.σ. ξύδι
    • 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο
    • αλάτι
    • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
    • 10 σταγόνες ταμπάσκο
    Τρόπος μαγειρέματος: Κατσαρόλα
    Μερίδες: 2
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
7  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Είσοδος ή Εγγραφή

ΕΙΣΟΔΟΣ