>
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfcosmonut/stylesheet.css
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfpapernote/stylesheet.css
JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

 

Κολοκυθάκια στη σχάρα

Γευστικότατα! Σαν κυρίως γεύμα σε περιόδους δίαιτας, σαν ορεκτικό ή σαν συνοδευτικό, είναι υγιεινά και μυρωδάτα και τα λατρεύουμε!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:30
    Δυσκολία: Πολύ εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Κόβουμε τα κολοκυθάκια και τα κρεμμύδια στα τέσσερα.
    2. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
    3. Ψήνουμε στη σχάρα, μέχρι τα κολοκυθάκια να μαλακώσουν και να ροδίσουν.

    Συστατικά:
    • 1 κιλό κολοκυθάκια
    • 2 μέτρια κρεμμύδια
    • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
    • 1/2 κ.γ. ζάχαρη
    • αλάτι
    • λίγο μαϊντανό (προαιρετικά)
    • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

    Τρόπος μαγειρέματος: Φούρνος
    Μερίδες: 4
    Πρόταση για Ποτό:
    • “Sauvignon Blanc” από το Κτήμα Αβαντίς του Απόστολου. Μούντριχα (Μύτικας Ληλαντίου Πεδίου, Εύβοια)
    • Τοπικός Οίνος Ευβοίας Λευκός.
      Ανοιχτό κιτρινοπράσινο χρώμα. Πολύ καθαρό και ελκυστικό άρωμα μεγάλης ποικιλίας από φρέσκα εξωτικά φρούτα, χαρακτηριστικό της ποικιλίας σταφυλιού. Δροσιστική και ζωηρή γεύση, χάρη στην οξύτητα, με παρουσία διοξειδίου του άνθρακα που κάνει το κρασί ακόμη πιο ζωηρό.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
18  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Είσοδος ή Εγγραφή

ΕΙΣΟΔΟΣ