>
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfcosmonut/stylesheet.css
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfpapernote/stylesheet.css
JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

 

Σαλάτα Orzo με τομάτα, βασιλικό και βινεγκρέτ

Μια αρωματική σαλάτα, που με τη φρεσκάδα της μπορεί εύκολα να μας ταξιδέψει σε γοητευτικά ιταλικά τοπία!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:40
    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Ανακατεύουμε το ξύδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο σε ένα μέτριο μπολ.
    2. Σιγά σιγά συμπληρώνουμε ελαιόλαδο, ενώ συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μείγμα.
    3. Προσθέτουμε το βασιλικό, αλατοπιπερώνουμε και η σος μας είναι έτοιμη.
    4. Βράζουμε το κριθαράκι και το στραγγίζουμε.
    5. Στη συνέχεια το ανακατεύουμε με τα τοματίνια, το σπανάκι, το τυρί, τα κουκουνάρια και το μαϊντανό.
    6. Περιχύνουμε με τη σος και αλατοπιπερώνουμε.
    7. Σερβίρουμε σε μεγάλη πιατέλα και πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο.
    Συστατικά:
    • 2 φλ. κριθαράκι
    • 12 τοματίνια, κομμένα στη μέση
    • 2 φλ. baby σπανάκι
    • ½ φλ. τριμμένο φυτικό τυρί
    • ½ φλ. καβουρδισμένα κουκουνάρια
    • 2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
    • 2 κ.σ. φρέσκο σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο για γαρνιτούρα
    • 2 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί
    • 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
    • ¼ φλ. ελαιόλαδο
    • ¼ φλ. βασιλικό, κομμένα σε φυλλαράκια
    • Αλάτι
    • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    Τρόπος μαγειρέματος: Κατσαρόλα
    Μερίδες: 4
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
6  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Είσοδος ή Εγγραφή

ΕΙΣΟΔΟΣ