Δροσερή σούπα με τομάτα και αβοκάντο
Μια υπέροχη κρύα σούπα, ιδανική για ένα γρήγορο καλοκαιρινό πιάτο, με χαρακτηριστική και ιδιαίτερη γεύση, που παραπέμπει σε κάτι ανάμεσα σε γουακαμόλε και gazpacho. Εμείς τη λατρεύουμε!
Εκτέλεση - Directions
- Ξεφλουδίζουμε, ξεσποριάζουμε και ψιλοκόβουμε τη ντομάτα.
- Περνάμε από το μπλέντερ, το αβοκάντο, το κρεμμύδι, την πράσινη πιπεριά και το χυμό λεμονιού, μέχρι να γίνουν χυλός.
- Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, την ψιλοκομμένη ντομάτα και το γιαούρτι σόγιας.
- Αλατίζουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Γαρνίρουμε με σχοινόπρασο, φρέσκα κρεμμυδάκια και πιπέρι καγιέν.
- 1 ώριμη τομάτα
- 2 αβοκάντο, μεγάλα
- 1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο στα τέσσερα
- 1 πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
- ¼ φλ. χυμό λεμονιού
- ¼ φλ. τοματοχυμό
- 1¼ φλ. γιαούρτι σόγιας
- Αλάτι
- ¼ φλ. κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- Πιπέρι καγιέν
- Λίγο σχοινόπρασο
Διάρκεια:
02:20
Δυσκολία:
Πολύ εύκολη
Περιγραφή Συνταγής:
Συστατικά:
Τρόπος μαγειρέματος:
Χωρίς μαγείρεμα
Μερίδες:
6