>
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfcosmonut/stylesheet.css
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfpapernote/stylesheet.css
JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

 

Ρύζι με λαχανικά και σάλτσα μουστάρδας

Μια ωραία ιδέα για το τραπέζι μας, που χάρη στην ύπαρξη των λαχανικών το ρύζι μετατρέπεται από συνοδευτικό σε κυρίως πιάτο! Σε μια πιο χειμερινή του εκδοχή, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και ξηρούς καρπούς, κυρίως καρύδια.

Διαβάστε περισσότερα...

Σπαγγέτι με μελιτζάνες και pesto kale & φρέσκιας ρίγανης - Spaghetti with eggplants​ ​and kale​ and fresh oregano pesto

Στη λαϊκή αγορά της Νέας Σμύρνης, ο πάγκος της Εύας και του Κώστα* έχει πάντα εκλεκτά λαχανικά και φρούτα. Τις προάλλες λοιπόν, βρήκα ωραιότατο Kale, που με δελέασε για ένα υπέροχο pesto! Ένα επιπλέον ματσάκι φρέσκια ρίγανη, που μου πρόσφεραν με χαμόγελο, μου επιβεβαίωσε οτι το αποτέλεσμα θα ήταν νοστιμότατο. Και δικαιώθηκα!

της Χριστίνας Κούλη

(Scroll down for recipe in English)

Διαβάστε περισσότερα...

Vegan σουτζουκάκια φακής με πουρέ!

Τα σουτζουκάκια είναι ένα από τα κλασσικότερα πιάτα της παραδοσιακής κουζίνας. Εμείς, εμπνευστήκαμε από μια συνταγή που διαβάσαμε στο Vegan in Athens, την παραλλάξαμε και προτείνουμε τα σουτζουκάκια στη χορτοφαγική τους εκδοχή, με βασικό υλικό τους τις αγαπημένες μας φακές! Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, νόστιμο, υγιεινό και δεν υστερεί σε τίποτα συγκριτικά με την παραδοσιακή συνταγή. Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Είσοδος ή Εγγραφή

ΕΙΣΟΔΟΣ