Παγωτό αβοκάντο-λάιμ στο λεπτό!
Ένα παγωτό ιδιαίτερο και πολύ γευστικό, που θα μας ενθουσιάσει! Το αβοκάντο του δίνει μια εξαίρετη μαστιχωτή υφή, ενώ το λάιμ με το άρωμά του επιβάλλεται στη λιπαρή γεύση που χαρακτηριστικά διαθέτει το αβοκάντο και την ακυρώνει. Δεν κρυσταλλώνει και το κυριότερο δεν χρειάζεται παγωτομηχανή!
Εκτέλεση - Directions
- Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μούλτι, μέχρι να γίνει το μείγμα μας ομοιογενές.
- Τοποθετούμε το μείγμα μέσα σε ένα γυάλινο τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη.
- Σε 3-4 ώρες το παγωτό μας θα είναι έτοιμο, χωρίς συνεχές ανακάτεμα και χωρίς τη χρήση παγωτομηχανής!
- 2 φλ. ώριμα αβοκάντο, λιωμένα
- ½ φλ. χυμό λάιμ
- 2 κ.γ. ξύσμα λάιμ
- ¾ φλ. μέλι ή αγαύη
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- λίγο θαλασσινό αλάτι
Διάρκεια:
03:30
Δυσκολία:
Εύκολη
Περιγραφή Συνταγής:
Από το αγαπημένο μας chocamole
Συστατικά:
Τρόπος μαγειρέματος:
Χωρίς μαγείρεμα
Μερίδες:
4
Κατηγορία
Παγωτά
Ετικέτες
- παγωτό
- αβοκάντο
- λάιμ
- εύκολη
- εύκολα και γρήγορα
- ξύσμα λάιμ
- μέλι
- αγαύη
- βανίλια
- θαλασσινό αλάτι
- υγιεινές συνταγές
- υγιεινή διατροφή
- υγιεινό
- υγιεινά
- υγεία
- χορτοφαγία
- vegetarian
- vegan
- ωμοφαγία
- raw
- raw vegan
- Raw Food
- glutenfree
- gluten free
- χωρίς γλουτένη
- χωρίς ζάχαρη
- χωρίς μαγείρεμα
- χωρίς γάλα
- καλοκαίρι
- νηστεία
- νηστίσιμο
- σαρακοστή
- πρωτάρηδες
- φοιτητές
- παιδί