Ντιπ τόφου με δυόσμο - Mint tofu dip
Αν θέλουμε να συνοδεύσουμε ένα φαγητό που έχει σχετικά βαριά γεύση, ώστε να το ισορροπήσουμε, μια ιδιαίτερα εύκολη λύση είναι αυτό το αρωματικό ντιπ. Παράλληλα, παραμένει super επιλογή ορεκτικού, για να "βουτήξουμε" τα στικς λαχανικών και τα κριτσινάκια μας και να τσιμπολογήσουμε με καλή παρέα κι ένα ποτηράκι κρασί!
από τη Βίκυ Χριστοπούλου
(Scroll down for recipe in English)
Εκτέλεση - Directions
- Σε ένα μπλέντερ, πολτοποιούμε όλα τα υλικά της συνταγής μαζί, μέχρι να έχουμε μια βελούδινη υφή για το ντιπ μας.
- Blend everything together until you reach the desired consistency.
- 300 γρ. μαλακό τόφου
- 1/3 φλ. φύλλα δυόσμου
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. χυμό λεμόνι
- Αλάτι
- Λευκό πιπέρι
- 300 g tofu
- 1/3 cup mint leaves
- 1 garlic clove
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 3 tbsp lemon juice
- Salt and white pepper to taste
Διάρκεια:
00:15
Δυσκολία:
Πολύ εύκολη
Περιγραφή Συνταγής:
- - - - - - - - - - -
Συστατικά:
- - - - - - - - - -
Τρόπος μαγειρέματος:
Χωρίς μαγείρεμα
Μερίδες:
2
Κατηγορία
Ορεκτικά-Μεζέδες
Ετικέτες
- ορεκτικά
- ορεκτικά μεζέδες
- πολύ εύκολη
- χωρίς μαγείρεμα
- τόφου
- δυόσμος
- σκόρδο
- ελαιόλαδο
- χυμός λεμονιού
- tofu
- mint leaves
- mint
- garlic
- extra virgin olive oil
- lemon juice
- μπλέντερ
- δίαιτα
- υγιεινές συνταγές
- υγιεινή διατροφή
- υγιεινό
- υγιεινά
- υγεία
- χορτοφαγία
- vegetarian
- vegan
- glutenfree
- gluten free
- χωρίς γλουτένη
- καλοκαίρι
- νηστεία
- νηστίσιμο
- σαρακοστή
- πρωτάρηδες
- φοιτητές
- πάρτι
- σνακ
- Βίκυ Χριστοπούλου
- Vicky Christopoulou