Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Ντιπ τόφου με δυόσμο - Mint tofu dip

Αν θέλουμε να συνοδεύσουμε ένα φαγητό που έχει σχετικά βαριά γεύση, ώστε να το ισορροπήσουμε, μια ιδιαίτερα εύκολη λύση είναι αυτό το αρωματικό ντιπ. Παράλληλα, παραμένει super επιλογή ορεκτικού, για να "βουτήξουμε" τα στικς λαχανικών και τα κριτσινάκια μας και να τσιμπολογήσουμε με καλή παρέα κι ένα ποτηράκι κρασί!

από τη Βίκυ Χριστοπούλου

(Scroll down for recipe in English)

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:15
    Δυσκολία: Πολύ εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Σε ένα μπλέντερ, πολτοποιούμε όλα τα υλικά της συνταγής μαζί, μέχρι να έχουμε μια βελούδινη υφή για το ντιπ μας.

    - - - - - - - - - - -

    1. Blend everything together until you reach the desired consistency.
    Συστατικά:
    • 300 γρ. μαλακό τόφου
    • 1/3 φλ. φύλλα δυόσμου
    • 1 σκελίδα σκόρδο
    • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
    • 3 κ.σ. χυμό λεμόνι
    • Αλάτι
    • Λευκό πιπέρι

    - - - - - - - - - -

    • 300 g tofu
    • 1/3 cup mint leaves
    • 1 garlic clove
    • 2 tbsp extra virgin olive oil
    • 3 tbsp lemon juice
    • Salt and white pepper to taste
    Τρόπος μαγειρέματος: Χωρίς μαγείρεμα
    Μερίδες: 2
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
14  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή