>
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfcosmonut/stylesheet.css
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfpapernote/stylesheet.css
JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

 

Φάβα παντρεμένη

Ένα παραδοσιακό, πεντανόστιμο πιάτο της μεσογειακής κουζίνας και ταυτόχρονα ένας πολύ πετυχημένος γάμος!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 01:30
    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη φάβα και προσθέτουμε νερό ώσπου να καλυφθεί (περίπου 1 λίτρο).
    2. Ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι, το ολόκληρο κρεμμύδι και τα φύλλα δάφνης.
    3. Κατά τη διάρκεια του βρασμού, αφαιρούμε τον αφρό από την επιφάνεια του νερού με μια κουτάλα και ανακατεύουμε συχνά, ώστε να μην κολλήσει.
    4. Ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
    5. Όταν χυλώσει καλά, την αλέθουμε με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο μπλέντερ (πάντρεμα).
    6. Σερβίρουμε τη φάβα μας ζεστή ή κρύα προσθέτοντας λιαστή ντομάτα και ελαιόλαδο.
    Συστατικά:
    • ½ κιλό φάβα
    • 1 κρεμμύδι, ολόκληρο
    • 2 δαφνόφυλλα
    • λίγο αλάτι
    • 3 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
    • 2 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο + έξτρα για το σερβίρισμα
    • λιαστή ντομάτα
    Τρόπος μαγειρέματος: Κατσαρόλα
    Μερίδες: 4
    Πρόταση για Ποτό:
    • Ιδανική με ρακή ή τσίπουρο.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
11  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Είσοδος ή Εγγραφή

ΕΙΣΟΔΟΣ