Μπακλαβάς χωρίς αλεύρι, ζάχαρη και βούτυρο
- Κατηγορία Σιροπιαστά
- 0
Ιδανικό γλυκό ο μπακλαβάς για τα Χριστούγεννα, αλλά εμείς προτιμούμε την ωμή εκδοχή χωρίς ζάχαρη, αλεύρι και βούτυρο. Το αποτέλεσμα είναι τραγανό, γλυκό και μυρωδάτο. Για να φτιάξετε το φύλλο θα χρειαστείτε αφυγραντή, αλλά εάν δεν διαθέτετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το φούρνο σας. Τον βάζετε στον αέρα στους 50 βαθμούς και αφήνετε την πόρτα λιγάκι ανοιχτή. Σε αυτή την περίπτωση απλώνετε το φύλλο σε λαδόκολλα ή χαρτί ψησίματος για να μπορείτε να το ξεκολλήσετε εύκολα.
- μέλι
- ωμοφαγία
- υγιεινές συνταγές
- Χριστούγεννα
- κάρδαμο
- κάσιους
- αφυγραντής
- λιναρόσπορος
- chocamole
- αγαύη
- μπακλαβάς
- χυμός λεμονιού
- βανίλια
- εκχύλισμα βανίλιας
- αλάτι
- καρύδια
- κανέλα
- μοσχοκάρυδο
- γαρύφαλλο
- γλυκά
- γλυκό
- φούρνος
- υγιεινή διατροφή
- υγιεινό
- υγιεινά
- υγεία
- γιορτές
- γιορτινό τραπέζι
- Raw Food
- raw vegan
- raw
- vegan
- vegetarian
- χορτοφαγία
- νηστεία
- νηστίσιμο
- σαρακοστή
- glutenfree
- gluten free
- χωρίς γλουτένη
- yacon
- yacon σιρόπι
- σιρόπι
- σιροπιαστά
- χωρίς ζάχαρη
- χωρίς βούτυρο
- ζαχαροπλαστική