Πικάντικο ελαιόλαδο
Τα αρωματισμένα ελαιόλαδα εκτός από γεύση στα φαγητά μας, προσθέτουν και χαρακτήρα στην κουζίνα μας. Με ελάχιστο χρόνο και καλά υλικά, μπορούμε να φτιάξουμε για εμάς αλλά και για αγαπημένους!
Εκτέλεση - Directions
- Σε μικρό μπουκαλάκι, το οποίο έχουμε αποστειρώσει, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το μπούκοβο και κλείνουμε καλά το καπάκι.
- Το ανακινούμε ελαφρά και το αποθηκεύουμε σε σκιερό και δροσερό μέρος, για 15-20 μέρες.
- Όταν είναι έτοιμο, μπορούμε να το προσθέσουμε - σε μικρές ποσότητες - σε φαγητά, σος και ντρέσινγκ.
- 120 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. καυτερό μπούκοβο
Διάρκεια:
00:05
Δυσκολία:
Πολύ εύκολη
Περιγραφή Συνταγής:
Συστατικά:
Τρόπος μαγειρέματος:
Χωρίς μαγείρεμα