>

 

Πικάντικο ελαιόλαδο

Πικάντικο ελαιόλαδο
Πολύ εύκολη

Τα αρωματισμένα ελαιόλαδα εκτός από γεύση στα φαγητά μας, προσθέτουν και χαρακτήρα στην κουζίνα μας. Με ελάχιστο χρόνο και καλά υλικά, μπορούμε να φτιάξουμε για εμάς αλλά και για αγαπημένους!

της Βίκυς Χριστοπούλου

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:05
    Δυσκολία: Πολύ εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Σε μικρό μπουκαλάκι, το οποίο έχουμε αποστειρώσει, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το μπούκοβο και κλείνουμε καλά το καπάκι.
    2. Το ανακινούμε ελαφρά και το αποθηκεύουμε σε σκιερό και δροσερό μέρος, για 15-20 μέρες.
    3. Όταν είναι έτοιμο, μπορούμε να το προσθέσουμε - σε μικρές ποσότητες - σε φαγητά, σος και ντρέσινγκ.
    Συστατικά:
    • 120 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
    • 2 κ.σ. καυτερό μπούκοβο
    Τρόπος μαγειρέματος: Χωρίς μαγείρεμα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
13  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Είσοδος ή Εγγραφή

ΕΙΣΟΔΟΣ