>
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfcosmonut/stylesheet.css
JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: templates/gk_restaurant/fonts/pfpapernote/stylesheet.css
JFolder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

 

Κεφτεδάκια από καρότο και πατάτα

Κεφτεδάκια από καρότο και πατάτα
Μέτρια

Μια πολύ νόστιμη λύση για κεφτεδάκια. Γίνονται εύκολα, γρήγορα και το αποτέλεσμα θα μας εντυπωσιάσει! Ιδανικά για μεζέ με καλή παρέα!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:50
    Δυσκολία: Μέτρια
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Βράζουμε τις πατάτες και τα καρότα σε αλατισμένο νερό.
    2. Τα στραγγίζουμε και τα λιώνουμε μέσα σ' ένα μπολ.
    3. Σ' ένα φλυτζάνι, βάζουμε 6 κ.σ. νερό και το λιναρόσπορο και τον αφήνουμε να μουλιάσει όσο συνεχίζουμε την προετοιμασία.
    4. Τρίβουμε τα κρεμμύδια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
    5. Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μπολ και ζυμώνουμε με τα χέρια.
    6. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
    7. Μόλις ροδίσουν, τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σε πιατέλα.
    8. Συνοδεύουμε αν θέλουμε με καστανό ρύζι και πράσινη σαλάτα.
    Συστατικά:
    • 4 μεγάλα καρότα
    • 3 πατάτες καθαρισμένες
    • 2 κρεμμύδια τριμμένα
    • 1 φλ. αλεύρι ρυζιού
    • 1 φλ. τριμμένο φυτικό τυρί
    • 2 κ.σ. κοπανισμένο λιναρόσπορο
    • ½ φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
    • 1 κ.σ. δυόσμο
    • Αλάτι
    • Πιπέρι
    • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
    Τρόπος μαγειρέματος: Τηγάνι
    Μερίδες: 20 κεφτεδάκια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
27  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Είσοδος ή Εγγραφή

ΕΙΣΟΔΟΣ